Translate

dissabte, 2 de setembre del 2023

73.- Volem participar en el projecte APLICA de la SCP-IEC 2023-24

 Com a impulsor de la Causa Cooppel per la Pau que està oberta a tota la ciutadania, persones, famílies i associacions.

El professor Sr. Ferran,jm. ha participat en la consulta de la Societat Catalana de Pedagogia, sobre el projecte APLICA.

És soci des de 1991, ha publicat diversos articles en el Butlletí, va participar en el primer congrés a Lleida 2022 i és referent territorial a Tarragona de l'actual Junta Directiva des de 2021

Els objectius que tenim és conèixer els recursos de la I+A o IA i donar suport als PAT, visita aules de l'ESO, suport a estudiants de BAT i universitat. Per tant conèixer i formar-se, aplicar-la en el pla Cooppel per la Pau, animar al personal docent i al món associatiu a treure'n profit en positiu i prevenir dels riscos que pot tenir.

Aquest estiu hem participat en exposicions i debats sobre la IA i les seves aplicacions positives en l'educació i en la promoció social, cultural i econòmica de es persones.

El Projecte APLICA 

Té com a objectiu la recerca en acció per a recollir evidències de l'impacte educatiu de TRES artefactes pedagògics: 

La incorporació de la Intel·ligència Artificial (IA), 

L'aplicació del Disseny Universal d'Aprenentatge (DUA) 

L'adopció dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). 


El projecte compta amb una formació associada en el Pla de Formació de Zona del Departament d'Educació, i està dirigit per la Societat Catalana de Pedagogia - Institut d'Estudis Catalans a efectes de imatge, assessorament i filiació. 


Per a saber més: