Translate

dimarts, 20 d’abril del 2021

30.- Participem en el Mercat dels Projectes Socials de la URV.-



 Benvolguts i Benvolgudes,

 

Us facilitem adjunt en aquest correu el programa del 8è Mercat de Projectes Socials de la URVon podreu consultar tot el llistat de projectes disponibles.

Veureu que hem indicat a quin Objectiu de Desenvolupament Sostenible (ODS) s’adreça cadascun dels vostres projecte. Si voleu fer qualsevol canvi, ens ho comuniqueu.

 

Aquest any, per les limitacions ja conegudes, el Mercat serà en modalitat virtual asincrònica. Això vol dir que no hi haurà presentacions de projectes en directe; si no que crearem un espai virtual Moodle del Mercat (com un aula virtual, pels estudiants), on l’estudiantat i professorat podrà consultar els projectes disponibles, i entrar en contacte directament amb vosaltres.

 

Us expliquem com serà el funcionament:

 

  • En aquest espai virtual Moodle, cada entitat disposarà d’un foro (on es podran posar en contacte amb vosaltres estudiants i professorat, per fer-vos consultes), i allí també penjarem el vostre vídeo*.
  • L’espai virtual estarà obert des del 12 de maig per la tarda i durant 12 dies. Us donarem accés de manera excepcional al Moodle amb un usuari i contrasenya per entitat (jo mateixa us les faré arribar individualment); per tal que pugueu participar al vostre foro, durant aquells dies.

 

Sobre el vídeo*:

 

  • Cada entitat heu de fer-nos arribar un vídeo (pot estar fet amb el mòbil) amb la següent estructura:
  1. breu explicació de l’entitat (qui sou, en quin àmbit treballeu i principals tasques)
  2. breu explicació dels projectes que presenteu al Mercat (els que estan en el Programa que us adjunto).

 

Nosaltres maquetarem els vídeos amb una caràtula amb el nom i logo de la vostra entitat. No cal que ho feu vosaltres.

 

Consells per gravar el vídeo:

 

  • Sempre en horitzontal.
  • Evitar contrallum.
  • Evitar colors a la roba foscos o clara, o amb ratlles o quadres molt petits.
  • Fer servir la màximes possibilitats que tingui la càmera del mòbil o vídeo (per exemple, mirar a les preferències i revisar que ho enregistreu en el màxim).
  • Els vídeos no han de superar els 3 minuts