Translate

dimecres, 10 de febrer del 2021

21.- Principals tasques de la tesi estudi servei investigació-acció Cooppel per la Pau.-

Un lloc potencialment útil

 Febrer-2021

1.- Campanya Pública Cooppel. Agenda Pública.- 

Campanya d'interès públic i social de la Causa Internacional Cooppel per la Pau a arreu, Tarragona, el Priorat, Catalunya, Andorra, Espanya, Hispanoamèrica, etc.

Fomentar la consciència col·lectiva i la presència pública.- Com millorar la conscienciació, l'anàlisi i la sensibilització de la Causa Internacional Sense Fronteres Cooppel per la Pau (CISF Cooppel x Pau).

2.- Avaluació de tasques solidàries personalitzades.- 

Seguiment i avaluació de les persones, a nivell personal i familiar, (llistat) que segueixen com a usuaris actius i creatius compromesos en els Programes Meet Cooppel (cooppelistes), amb els seus propis criteris i els seus propis indicadors:

2.1.- Biblioteca.(B@C) Cooppel.-

2.2.- Tele Programa Màster Cooppel.(+Qx@).-

2.3.- Logopèdia Atenció Lúdica Individualitzada Cooppel (L@LIC). Com explorar el nivell i com proposar jocs Cooppel estimulatius per a la maduració cognitiva?.-

3.- Entrevistes familiars i a les persones.- Entrevistes amb els pares i amb les mares. Entrevistes a l'alumnat: Guions.

4.- Entrevistes a estudiants:

A.- Entrevistes BAT.- Entrevistes de seguiment i avaluació amb les estudiants d'estada a empresa de BAT al Cooppel. Guions.

B.- Entrevistes estudiants UNI.- Entrevistes de seguiment i avaluació amb les estudiants de practiques universitaris.

5.- El Disseny Cooppel PAT.- Elaborar el disseny de planificació, d'intervenció i avaluació nostra a si mateixos en el PAT tant al professorat, al suport a les famílies així com al suport a la classe de tutoria, a la fi de millorar de forma conjunta.

6.- Cooppel Oral Cat.-  Cooppel en l'aprenentatge oral del català.

7.- Cooppel Fòrums.- La pedagogia implicada dels Fòrums Local i Comarcal, de la ciutat de Tarragona i de la comarca del Priorat. Les raons pedagògiques d'intervenció i les raons associatives.

8.- Intercanvi formatiu en el camp tecnològic i d'altres recursos. Col·laboració en la campanya pública d'Accés Bàsic Comunicatiu Digital (A.B.C. Digital) de facilitar a la comunicació bàsica digital  de la ciutadania.

9.- Iniciatives a l'estudi i a la investigació.