Translate

diumenge, 14 de febrer del 2021

22.- Codi ètic i deontològic. Suport tècnic holístic educatiu a les famílies i en el suport moral al professorat.-

 En la pràctica general del Cooppel seguim el codi ètic de la pràctica pedagògica en els valors de la confidencialitat, de la practicitat i de l'eficàcia en solucionar problemes o qüestions en el camp educatiu i cultural.

https://www.pedagogs.cat/reg.asp?id=1759&i=ca

Com a suport a les famílies informem, orientem i assessorem sobre com des de la llar i la família és pot col·laborar de forma òptima a favor de l'èxit escolar dels fills i filles menors d'edat escolaritzats a educació primària i ESO. En les tasques escolars per casa i per a fer un ambient familiar motivador i estimulant de les competències bàsiques.

Activitats en la llar i dins del camp extraescolar:

Activitats lúdiques d'aprenentatge competencial:

- Activitats en família.

- Activitats informatives per a pares i mares

- Activitats per als seus fills i filles des de casa com:

- Com la Biblioteca Meet Cooppel consultiva de dilluns a dijous de 5 a 7 de la tarda

- Com el Tele Programa  Meet Màster Cooppel que aprenem a tractar els coneixements som si fossin aliments, permanent dissabtes a les 11 hores.

- Atenció Individualitzada Cooppel per a identificar el sistema d'aprendre a aprendre del teu fill/a.

- Activitats per a menors i per a adults:

- Converses per aprendre i millorar l'expressió oral del català tots els dilluns i dimarts lectius de 7 a 8 de la tarda.

  

Així també escoltem directament a pares i a mares amb fills i filles de 0 a 6 anys. Mares embarassades i a joves.

En el suport moral al professorat escoltem, orientem i assessorament sobre temes al voltant dels aprenentatges cooperatius, basats en problemes i per projectes, sobre tot de cara a què poden fer els pares i les mares des de casa i des de l'entorn en el profit de les entitats i dels recursos, basat en l'entrenament mental basat en els jocs.

En el suport tècnic al professorat respecte a l'alumnat podem participar en sessions de tutoria directament amb l'alumnat amb el sistema Meet per a fomentar la seva comunicació, la planificació i la motivació amb tasques i exercicis a l'aula.

En el suport tècnic a les direccions dels centres educatius, es tracta més de tenir la confiança en la nostra garantia que animem a dur una tasca òptima professional docent, inclusiva per a l'alumnat, practica i innovadora.


No ho dubtis, gratuït, amb la marca de garantia de qualitat Cooppel, consulta'ns, no costa res.

Escriu-nos o envia una veu a what's 619 79 39 69  o escriu-nos a   info@cooppel.org.


No caminis sol o sola, ara et pots acompanyar