Translate

divendres, 23 de juliol del 2021

35.- AVÍS LEGAL COPYRIGHT TESI COOPPEL.- Estem fent una tesi per a presentar a la UNESCO en el 2023, demanem el respecte als Drets d'Autoria del escrits de la Causa Cooppel per la Pau.-

 Causa Cooppel per la Pau

Per l'informe tècnic UNESCO 2023

Expressió d'intencions i inversió econòmica per la imatge, el treball i les accions dutes a terme.-

Estem fent un informe que suposa ser una tesi per a presentar a la UNESCO central i a l'institut d'aprendre al llarg de tota la vida en el 2023, demanem el respecte als Drets d'Autoria del escrits de la Causa Cooppel per la Pau, dels seus blogs i d'aquest blog de nivell d'investigació superior, com dels conceptes, procediments i habilitats que s'exposaran.-

https://indexjmferrangmail.blogspot.com/

Amb els permisos corresponents es podran citar en els treballs o en els informes interns de les universitats.


INFORMACIÓ INTERNA, SECRETA, CONFIDENCIAL, RESERVADA I DISCRETA

COMPOMÍS DE PROTECCIÓ.-
Cal considerar, prevenir i vetllar al màxim el risc de les reaccions capcioses com aquesta idea ja la sé, ja ho fem, l'espionatge o la còpia, etc. 
Així mateix cal tenir en compte de cara a l'informe oficial final el risc de les fotografies, les dades de caràcter personal, la intimitat de les persones, centrar-se en la descripció de l'experiència i en els beneficis que s'arribi a evidències o a curiositats per a experimentar-lo. 
Amb testimoniatge discret i amb dades reservades.
Molta cura en el risc en les actituds en general i de la premsa sensacionalista i dels poders fàctics que menyspreen a la competència.

Les persones que accedeixin a la informació i a la formació amb orientacions i assessoraments hauran de signar un compromís de lleialtat als coneixements i a la marca de garanties de qualitat.

Tot seguit fonaments del codi penal i fem pales pel codi civil es poden demanar compensacions per danys i perjudicis a la inversió que suposa aquest projecte Causa Cooppel per la Pau 2000-2023.