113.- La visió natural i analògica del nostre talent.-

La visió natural i analògica del nostre talent.- 

La ment ha evolucionat a partit de totes les cultures amb un principi de relació en la neuro-supervivència des dels origens de les civilitzacions fins avui.

Mn. Dr. Joan Baptista Manyà en el seu estudi psicològic del talent publicat en dos llibres 1936 i en 1948, quan ho vaig llegir em va ajudar a buscar una solució pragmàtica, activa, reflexiva i defensable teòricament sobre com usem el talent.

Estem en una societat sobredigitalitzada i supertecnològica, en tots els aspectes des del treball a l'oci, i encara no em assumit a la Intel·ligència Artificial (IA), més que l'invent del tren en el segle XXI, a més ofertes de treball amb promeses del diner fàcil per les xarxes. Tot això només acaba de començar.

Plató va descobrir la projecció de la llum fotogràfica uns dos mil dos-cents anys abans de la màquina fotogràfica, amb el seu mite de la caverna.

Ara podem afirmar que la ment humana funciona com un mòbil i la IA està inspirada en la nostra Intel·ligència Natural. Amb els principis del Neuro-placebo i del Neuro-mòbil.(FERRAN, 2019 COMT). La Neurociència i la quantica ens poden ajudar a tenir fe en tots els aspectes.

Per a descobrir el teu talent, els teus dons i el teu carisma sols calen tres passos:

1.- Cultura del silenci mental.- Observar com funciona la teva ment. Cada ment és diferent, singular i única. Es fa primer amb la meditació reflexiva del silenci de 15 minuts diaris. Amb el control de la respiració 478 i alt. Dediquem hores a descansar i a menjar, tenim temps per dedicar-nos al nostre talent?

2.- Desxifrar el teu codi i el teu llenguatge del teu propi talent.-  Adonar-se com pots millorar els processos d'aprendre a aprendre per mitjà de les neuro-narratives (algoritmes i equacions mentals), que primer es fa amb el silenci mental, observar com es trenca el silenci i després quan ho saps fer ho fas en un minut en qualsevol moment de la teva vida.

3.- Construir la gramàtica dels jocs mentals que fan crèixer el talent. Fer-ho. Per mitjà de l'entrenament neuro-trans-sensorial (ENTS). Per mitjà de TALS Tasques, Activitats i Ludo-pràctiques SensorioNeuronals fàcils d'aprendre i practicar en uns segons, a partir dels moments de la vida les 24 hores al dia

  A la fi es tracta del control mental del Talent, és més complex aprendre a escriure, a jugar escacs o aprendre un idioma nou. 

És un senzill llenguatge aplicable en qualsevol moment de la teva vida i estar preparat davant de problemes reals.


Necessitat de crear una marca personal.-

Per aproximar-se a les persones, contactar, conversar, acollir, acompanyar i cooperar, aconsellat per Tarragona IMPULSA cal una marca personal "Cooppel", amb la missió: "Causa Cooppel per la Pau" per a promoure, permetre i protegir el talent de les persones.




El talent és com una espelma, de tu depen quina flama vols donar


Els meus propòsits de la meva vida en el COM? construir la pau en la ment de es persones (UNESCO- Lema)
Quatre aspiracions m'he proposat amb el codi ètic: 
1.- Tenir clar quins són els principis científics del talent en el COM? "Comprensió del Record Disponible (CRD)", 
2.- Oferir el COM, la pràctica Cooppel d'observar, planificar i entrenar el propi talent (CoMENTS = COM+ENTS) a tothom que vulgui, 
3.- Agenciar contactes per a compartir els dos anteriors. Aproximació, contacte, acolliment, acompanyament, inclusio creativa cooperativa i 
4.- Elaborar un informe amb proves i testimonis per a portar a la comunitat científica nacional i internacional (Tesi Cooppel per la Pau).

Tu et pots beneficiar només amb uns minuts diaris i res més. 
Sols practicant el COM?



EM CONFESSO: 

Descobrir el propi talent és un repte de la vida més que cap altra.-

Quan era infant, em van etiquetar que no serviria per estudiar, a l'adolescència em van diagnosticar de dislèxia... al final vaig fer, perquè m'agradava ensenyar, els estudis de diplomatura de professor d'EGB (1976-79), després per raons humanitàries la llicenciatura de pedagogia terapeutica (1979-83), vaig descobrir COM es pot aplicar al propi talent i vaig aprovar quatre oposicions docents (1981, 1993, 1998 i 1999), vaig estudiar la llicenciatura de CCRR (1994-1999) (FTC) i el màster d'Història de les Religions (URV-FTC).

Amb una trajectòria activa de més de 50 anys

 https://www.territoriscreatius.cat/usuarios/detall/162/josep-maria-ferran-i-torrent/

Ara ajudo a aprendre que per dominar matemàtiques i la creativitat comunicativa no és tant difícil, sols cal saber el COM.

COM: Com Ocupar la nostra Ment?


OFERTA de full de ruta 2024-30

Què ofereixo? Conversa natural i conversa aprenentatge presencial i/o telemàtica entre 15 i 45 minuts i t'adones com s'aprèn més amb el mateix esforç. Es va reduint el temps fins arribar als tres segons.

Ens adonarem de com ocupem el temps? com ocupem la nostra ment? i com podem descobrir cadascú el seu propi talent com a suma dels dons personals i dels carismes.


Contacta'm estic disponible. No costa res

Escriu les 24 hores a  info@cooppel.org  o al what's 619 79 39 69 i et contesto el més aviat possible.

T'escoltaré i et diré quan i on podem conversar per a descobrir i millorar el teu talent. Ho fem a nivell individual o en família o en grups


VOLER MILLORAR EL TEU TALENT JA ÉS TALENT


TU MANES, 

TENS LA DARRERA PARAULA.  

PROVAR NO COSTA RES


Dedicarem la nostra vida,

 fins al final que puguem


T'ESPERO







Entrades populars