120.- Opinió qualificada sobre la situació actual en educació o els resultats de les proves PISA.-

 eCOMENTAL OBERT EN CONSTRUCCIÓ FINS EL 31 DE SETEMBRE.-

- Opinió qualificada sobre la situació crítica actual en educació o els resultats de les proves PISA. I el necessari i imprescindible compromís de tota la societat i de tota la transcomunitat relacional de les persones.-

Des del compromís personal des de 1976 i després en el matrimonial des de 1985 hem tingut moltes iniciatives solidàries i hem viscut el gran canvi intergeneracional 1976 fins avui.

Ara cal prendre en compte l'educació com una qüestió  SOS d'Estat, de Seguretat Nacional, d'Interès Social i de Salut Pública.

Observant el comportament social, analitzant-lo i interpretant-lo des de l'ètica i la ciència ens podem adonar de moltes coses que cal aprendre des dels Governs i les autoritats públiques com de les persones en lideratge solidari i social.

Es veritat porto des dels tres anys (1960) anant a l'escola, he anat tota la vida i ara segueixo anant com a professor voluntari col·laborador en educació de l'institut Antoni de Marti i Franquès de Tarragona. Porto quasi 65 anys anant a l'escola entre d'escolar, universitari, de mestre, d'assessor psicopedagògic EAP, de professor i de professor voluntari (2017-24).

A més de la intensa activitat comunicativa i animadora en societat, ara participarem en les jornades DIM EDU a Barcelona (19-09-24), al nombre també ens escoltaran en el II Congrés Internacional de Pedagogia (Andorra-Seu d'Urgell) a finals de novembre i ens agradaria que ens escoltessin sobre com millorar l'educació (comitès PISA, Consell Escolar de Catalunya, etc...)

SEGUIREM




Simplement un matrimoni, pare i mare, avi i àvia preocupat per l'educació i en les noves generacions


.-

Entrades populars